11.328 Sporcunun Katıldığı ‘’Balıkesir'de Spor Mevsimi’Projesi Törenle Sona Erdi.

‘’Balıkesir'de Spor Mevsimi’’ sloganı ile Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü , Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğünün başlattığı proje tamamlandı.

23 ayrı branşta 11 bin 328 sporcuya  eğitim verilen Yaz Spor Okullarında Geleneksel Okçuluk, Vücut Geliştirme, Taekwondo, Oryantring, Bisiklet, Karate, Judo, Boks, Güreş, Masa Tenisi, Muay Thai, Satranç, Okçuluk, Futbol, Eskrim,  Atletizm, Fitness, Yüzme, Basketbol, Badminton, Voleybol, Cimnastik ve Tenis gibi spor dalları alanında eğitimler verildi. Merkez İlçeler dahil olmak üzere Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, İvrindi, Edremit, Havran, Kepsut, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk'la beraber toplam 14 ilçede, binlerce öğrencinin yaz tatilini verimli geçirmesine imkân sağlayan Yaz Spor Okulların kapanış töreninde, öğrenciler  öğrendiklerini sergiledi.
Yaz Spor Okullarının coşkulu  kapanış törenine, Balıkesir  Valisi Ersin Yazıcı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başta olmak üzere, İl Protokolü ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
    Yaz Spor Okullarını tamamlayan öğrencilerin tümüne katılım madalyası ve sertifikasının takdim edildiği törende ayrıca çeşitli yarışmalarda dereceye kursiyerlere başarı madalyası ve sertifikası verildi.
    ‘’20 Haziranda başlayıp 17 Ağustos 2018 tarihinde sona eren Yaz Spor Okulları çalışmaları, Balıkesir’de  Spor Mevsimi Kış Spor Okulları olarak yapılacak çalışmalara Ekim ayından itibaren başlanacak’’  müjdesini veren İl Müdürü, tüm Antrenörlere ve sporculara teşekkür ederek başarılar diledi.

BANDIRMA GERÇEK- Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü. http://balikesir.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/140822/yaz-spor-okullarimiz...