bandırmaspor vergi enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık bandırma balıkesir

Avukat Hakan Topaloğlu “Mustafa Kemal’in ilke ve devrimlerine bağlılığımızı bir kez daha yineliyoruz”

Avukat Hakan Topaloğlu “Mustafa Kemal’in ilke ve devrimlerine bağlılığımızı bir kez daha yineliyoruz”
upload.php?item=9762

Balıkesir Barosu Bandırma Temsilciliği, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutladı.
. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Atatürk anıtına çelenk konmasıyla başlayan törende Balıkesir Barosu Başkanı Avukat Hakan Topaloğlu bir konuşma gerçekleştirdi.
Topaloğlu konuşmasında avukatların bir yandan geçim derdi ile intiharlara yöneldiği süreçte ülkemizin
hukuk mücadelesi merkezleri olan baroların ve baro yöneticisi meslektaşların tutuklandığı ve görevlerine son verildiği, ifade özgürlüğünü kullanan gençlerimizin tutuklandığı, avukatların hukuk mücadelesinin engellendiği günleri yaşadıklarını ifade etti.

Konuşmasında her şeye rağmen Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine bağlı şekilde mesleklerini icra etmeye devam edeceklerinin altını çizen Topaloğlu, “Kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadele arkadaşları Kuva-yi Milliyecilerin kurduğu Balıkesir Barosu’nun üyesi biz avukatlar ‘Herhalde dünyada hak denen bir şey vardır ve hak kuvvetin üstündedir. Ulusun, haklarının bilincine varmış olup onların savunma ve korunması için her türlü özveriye hazır olduğuna dünyanın inanması gerekir.’ diyerek hakkın ve hukukun üstünlüğünü ifade eden Mustafa Kemal’in ilke ve devrimlerine bağlılığımızı bir kez daha yineliyoruz. Hak mücadelesinden, hak arama özgürlüğünden, insan haklarından ve hukuk devletinin güvencesi olan
avukatlık mesleğimizi onurla ve emekle yerine getirmekten vazgeçmeyeceğimizi yineliyor; bugün ve yarınlarda da hak mücadelesinin neferi olmayı sürdüreceğimizi hatırlatıyoruz.”dedi.

04-04-2024/ BANDIRMA

54
A+
A-
REKLAM ALANI