Bandırmalı Amatör Fotoğrafçılardan Bursa Gezisi

Bandırmalı Amatör Fotoğrafçılardan Bursa Gezisi
upload.php?item=9762

Bandırma Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen fotoğrafçılık kurslarına katılan geleceğin fotoğraf sanatçıları kursiyerler eğitimlerini kurs hocası ve fotoğraf sanatçısı Mustafa Uygur ve Vedat Şentürk eşliğinde Bursa gezisiyle pekiştirdiler.


Geziyi fotoğrafçılığa başlamak veya edinilen bilgileri geliştirmek için harika bir fırsat bulan 16 kişiden oluşan kursiyerler Bursa’da Tophane Ulu Cami ,tarihi Koza Han, Irgandı Çarşılı Köprü olmak üzere ziyaret güzergahında bol bol fotoğraf çekerek temel fotoğrafçılık tekniklerini uygulama şansı buldular

Fotoğrafçılık kurslarının amacı, katılımcılara fotoğrafçılığın temel bilgilerini vererek, kendi görsel dünyalarını oluşturmalarına yardımcı olmak olduğunu belirten kurs hocası Mustafa Uygur Bandırma Halk Eğitimi Merkezi’nce düzenlenen fotoğrafçılık kursları ile fotoğrafçılığa başlamak veya mevcut bilginizi geliştirmek için öncelikle amatörlere profesyonel dokunuşlar kazandırdığını ifade etti.


Kurslarda ve alan gezilerinde kursiyerlere destek veren Bandırmalı fotoğraf sanatçısı Vedat Şentürk katılımcılara fotoğrafçılığın temel bilgilerini vererek, kendi görsel dünyalarını oluşturmalarına yardımcı olurken fotoğraf sanatına ilgisi olan herkesin Bandırma Halk Eğitim Merkezi’nce periyodik olarak açılan kursları kaçırmamalarını tavsiye etti.

08-12-2024 / BERKAN KOZAN

303
A+
A-
REKLAM ALANI