İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Balıkesir’de İftar Programına Katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Balıkesir’de İftar Programına Katıldı
upload.php?item=9762

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen programa, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, eski Devlet Bakanı Baki Ataç ve eski belediye başkanı Ziya Tan da katılarak Dervişoğlu ile aynı sofrayı paylaştı.

Programda partililer ve davetlilerle bir araya gelen Dervişoğlu, yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Ben kitabın ortasından, samimiyetle konuşurum” diyen Dervişoğlu, bazı siyasi gelişmelere yönelik eleştirilerde bulundu.

Dervişoğlu konuşmasında, “Onları uyardım: ‘Katılmayın, bu komisyonu meşrulaştırmayın’ dedim, dinlemediler. Cümbür cemaat imza atıp bir de fotoğraf çektirmişler. Geride bıraktığım 65 yılın en büyük mükâfatı, dava arkadaşlarımla birlikte öyle bir fotoğrafta yer almamaktır.” ifadelerini kullandı.

İftar programı, Balıkesir teşkilatının birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

22-02-2026-BANDIRMA GERCEK-Edit;HAYRETTİN İLDAM

14
A+
A-
REKLAM ALANI