Muzaffer Şenveli Geri Döndü

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Muzaffer Şenveli atandı..

2014-2019 yılları arasında Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimliğini başarıyla sürdürdükten sonra , 2019-2021 Bursa Şehir Hastanesi kurucu Başhekim Yardımcılığı ve Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulunduktan sonra  bir süre önce de  Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi olarak görevine başlayan Muzaffer Şenveli , 20 Nisan 2021 tarihi itibariyle Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine  Başhekimi olarak atandı. Pandemi süresince oldukça yoğun çalışma sürecine girerken Bandırma Devlet Hastanesinin Üniversiteye bağlı Araştırma Hastanesi statüsüne geçtikten sonra yeniden yapılanma ve hizmete yönelik  çalışmalarının en kısa sürede rantabl hale getirilmesi konusunda tecrübesiyle olumlu katkı yapacağı beklenen Şenveli'nin atama haberi Bandırma kamuoyunda memnuniyetle  karşılandı.

BANDIRMA 17 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ'NDEN AÇIKLAMA

17 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi - Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü - Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Muzaffer ŞENVELİ,2014-2019 yılları arasında Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimliği, ,2019-2021 Bursa Şehir Hastanesi kurucu Başhekim Yardımcılığı ve Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimliği, 

2021 Nisan ayında Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi olarak görevine başlayan Muzaffer ŞENVELİ, 20 Nisan 2021 tarihi itibariyle Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine  Başhekimi olarak atanarak görevine başladı.

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimliği döneminde her zaman ekip çalışmasına önem verilmiştir. Öncelikle eğitim ve branşları dahilinde tüm personelin katılım ve katkılarıyla bir ekip çalışması oluşturulmuş, öncelikler ve eksiklikler tespit edilerek tüm alanlarda çalışmalara başlanmıştır. Hastane bünyesinde daha önce olmayan bir çok tıbbi birimler açılmış, bununla birlikte eksik olan tıbbi cihaz ekipmanları tamamlanmış, A ve B grubu diye sınıflandırılan, üst düzey diyebileceğimiz daha önce ilçe hastanemiz bünyesinde yapılamayan Endoskopik safra kesesi ameliyatları, laparoskopik kolon ameliyatları, mide ameliyatları ve reflü cerrahisi vb. ameliyatlar yapılmaya başlanmıştır. 

Türkiye genelinde Organ nakli ve bağışı konusunda kısa sürede adını duyuran ilçe Devlet Hastanemiz, gayretli çalışmaların neticesinde birincilik veya ikincilik ödülleri ile ödüllendirilmiştir.

Yine bu dönemde Toplam 2 bin 475 metrekarelik alana inşaa edilen, bünyesinde 6 ameliyathane, bir anjiyo ünitesi, 12 yataklı 3. basamak yoğun bakım ünitesi, 5 yataklı KVC bakım ünitesi ve merkezi sterilizasyon ünitesi bulunan, yaklaşık 15 milyon liraya mal olan ek bina vatandaşların hizmetine kazandırılmıştır.  

İmkanlar dahilinde ve bir süreç içerisinde yapılan bu gayretli ekip çalışması netice vermiş ve 2017 yılında  B Grubu statüsünde hizmet vermekte olan Hastanemiz,  Sağlık Bakanlının onayı ile  A2 statüsüne, sonrasında 17 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinin kurulmasıyla birlikte ise A1 statüsüne yükseltilerek isim değiştirmiş, Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmuştur.  

20-04-2021/GÜMAMED