
BEN SÖZÜMDE DURDUM SIRA TARAFTARDA .
Bandırmaspor Başkanı Murat Karakoyun Tanque transferi ile ilgili gazetemize yaptığı özel açıklamada ” Ben sözümü tuttum şimdi sıra taraftarda”Dedi.
Karakoyun “Uzun zamandır bu ligi iyi bilen hem tecrübeli hem yetenekli “BABA” bir forvet alacağız diye taraftarlarımıza söz vermiştik ve sonunda camiamıza kral bir forvet hediye ediyoruz.
Ben sözümde durdum şimdi sıra taraftarda. Tüm taraftarlarımızı kombine bilet ve yeni sezon formalarımızdan almaya davet ediyoruz. Destek sırası taraftarlarımızda. Biz tüm ekibimiz olarak özlenen bir Bandırmaspor oluşturduğumuza inanıyoruz. Kadromuzu çok tecrübeli oyuncularla birlikte milli takımlarda oynayan yetenekli genç oyuncularla takviye ettik ve bana göre çok kaliteli izleyenlere zevk verecek bir kadro oluşturduk. Elbette bu kadronun oluşmasında yerli yabancı transferlerimizi Bandırmaspor’a kazandıran sportif direktörlerimiz, Doğukan Karakoyun’la Oktay Karadağ’ın emeklerini unutmamak gerekir. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle hedefe ulaşacağız ” dedi.
13-08-2025/
