Bandırma’da motosikletli kuryelerin karıştığı kazalara bir yenisi daha eklendi. 17 Eylül Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde, Bandırma Belediyesi önünde meydana gelen kazada iki motosikletli kurye çarpıştı.
Kazaya karışan motosikletlerden birinin plakası 10 AUF 744 olarak kaydedildi. Çarpışmanın etkisiyle her iki sürücü de yola savruldu. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kuryeler, ilk müdahalelerinin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları, bölgede motosikletli kuryelerin yoğun şekilde çalıştığını ve trafik akışının zaman zaman tehlikeli hale geldiğini belirtti. Vatandaşlar, artan kurye kazalarına dikkat çekerek yetkililerden önlem alınmasını istedi.
Son dönemde Bandırma genelinde motosikletli kuryelerin karıştığı kazaların artması, hem sürücü güvenliği hem de trafik düzeni açısından endişe yaratıyor. Yetkililerin, bu tür kazaların önüne geçebilmek için denetimleri artırması bekleniyor.
15-04-2026-BANDIRMA GERCEK-Edit;HAYRETTİN İLDAM