Muradiye’de Dayanışma: Köy Hayrı Bir Araya Getirdi

Muradiye’de Dayanışma: Köy Hayrı Bir Araya Getirdi

Susurluk’a bağlı Muradiye Mahallesi’nde düzenlenen geleneksel Köy Hayrı programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Muradiye Köy Muhtarı Sinan Can, etkinlikte 6.500 kişilik yemek ikram edildiğini belirterek, “Bütün misafirlerimize, teşvik edenlere ve köy halkı olarak verdiğimiz özveriye teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim yenilerini yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

Düzenlenen programa ayrıca Kaymakam Turgut Gülen’i temsilen Manyas Kaymakamı Mustafa Salih Bayram da katılım sağladı.

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, Muradiye Mahallesi’nde düzenlenen geleneksel Köy Hayrı programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Programa Başkan Yardımcısı Taylan Akoğlan, meclis üyeleri Yaşar Sağlam ve Kemal Ayyıldız da eşlik etti. Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ve CHP Susurluk İlçe Başkanı Sema Acar katılımda bulundu.

Susurluk Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geleneksel köy hayırlarının dayanışma ve birlik ruhunu güçlendiren önemli organizasyonlar arasında yer aldığı belirtildi.

0-4608×3466-0-0#

Muradiye Mahallesi’nde gerçekleşen programda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Semizel, mahalle sakinleriyle yakından ilgilendi. Samimi görüntülerin oluştuğu etkinlikte dualar edilip hayır yemekleri ikram edildi.

0-4608×3466-0-0#

12-05-2026-BANDIRMA GERCEK-HAYRETTİN İLDAM

17
A+
A-