Türk sinema ve televizyon dünyasının usta oyuncularından, “Yaprak Dökümü” dizisinde canlandırdığı Ali Rıza Bey karakteriyle hafızalara kazınan Halil Ergün, Erdek’e geldi.
Bandırma’da çekimleri planlanan yeni bir projenin hazırlıkları kapsamında bölgeye gelen usta sanatçı, geceyi Ocaklar Mahallesi’ndeki Aloria Garden Otel’de geçirdi. Sabah otelde kahvaltı yapan Ergün, kendisini tanıyan tatilcilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sevenleriyle sohbet eden usta oyuncu, tatilciler ve otel personeliyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Samimi tavırlarıyla beğeni toplayan Halil Ergün’ün gün içerisinde Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’a nezaket ziyaretinde bulunması bekleniyor. Ünlü sanatçının bugün ve yarın projenin yönetmeni ile birlikte Erdek ile Ocaklar’da çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenildi.
Bandırma’da çekilecek yeni proje öncesinde Erdek’te konaklayan Halil Ergün’ün ziyareti, hem tatilciler hem de bölge halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

5-08-2026-(Erdek Doğuş)-(Haber-Fotoğraf: İbrahim Şahin)