Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Balıkesir’e gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla bir araya geldi. Kurtulmuş’un ziyareti, Kuva-yi Milliye ruhunun doğduğu bu topraklarda büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Ziyaret kapsamında Bandırma İlçe Başkanı Göksel Karlahan ile birlikte hemşehrilerle buluşularak birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapıldı. Görüşmelerde, bölgenin tarihi mirası, toplumsal dayanışma kültürü ve geleceğe yönelik hedefler üzerine samimi sohbetler gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un nazik ilgisi, içten sohbetleri ve şehre gösterdiği özel ilgi dolayısıyla teşekkür edildi. Ziyaret, Balıkesir halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanırken, milli birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine katkı sağladı.