TİP Balıkesir Milletvekili Adayları Bandırmalı Yurttaşlarla Buluştu

 14 Mayıs seçimlerine Emek ve Demokrasi İttifakı çatısı altında girecek olan Türkiye İşçi Partisi (TİP)  Bandırma'da  seçim çalışmalarını yoğunlukla sürdürürken vatandaşlara parti programı ve hedeflerini saha çalışmalarıyla aktarmaya devam ediyor. 

Türkiye İşçi Partisi  Mayıs 14 seçimlerinde seçmenden kendi ismi ve logosuyla oy isteyeceği Balıkesir'de  milletvekili adaylarıyla vatandaşlarla bir araya gelerek saha çalışmasını sürdürüyor. Bandırma  Kristal Çay Bahçesi'nde düzenlenen programda  Parti Temsilcisi Hakan Gülseven , TİP Bandırma İlçe Başkanı ,Gönen TİP İlçe Örgütü,Bandırma önceki dönem İlçe Başkanı Sebahattin Pravadılı katılımda bulunurken  Balıkesir Milletvekili adayları sanatçı kimliğiyle tanınan  Serhat Süha Özcan , Şerife Sevim Şenel ve Müge Okur  yurttaşlarla bir araya geldi, konuşmalarını gerçekleştirirken katılımcıların seçime dair sorularını yanıtladı. Vekil adayları sahil bandı ve Cumhuriyet Meydanı olmak üzere çalışmalarını sürdürdüler.

TİP SENİN MECLİS SENİN

Toplantıda konuşan TİP Balıkesir 1 sıra adayı Serhat Süha Özcan " Balıkesir halkının ülke yönetimine doğrudan katılımını mümkün kılan demokratik kanalların inşası için, halkın iradesini gasp eden tek adam rejimi ile hesaplaşacak ve yarattığı yoksulluk ve yolsuzluk düzenine karşı mücadele bayrağını yükselteceğiz. Söz, yetki ve kararın doğrudan halka ait olabilmesi için denge, denetim ve katılım mekanizmalarının yeniden şekillendiği parlamenter sistem, demokratik, toplumcu bir anayasa ve siyasal düzen için çalışacağız. Bu doğruytuda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tek adam rejimi karşısında ki güçlü ortak adayı destekleyecek, parlamento seçimlerinde sosyalist seçeneği yurttaşlarımıza sunacak, mecliste ve sokakta halkın taleplerinin takipçisi olacağız. Halkımız Türkiye İşçi Partisine güvensin. Çünkü TİP  senin, meclis senin. Oylar TİP'e, oylar Çark Başak'a!” dedi

07-05-2023 /NURİ BAYNAZOĞLU