Manyas Belediye Başkanı Ahmet Duru'nun Kolu Neden Kırıldı !

Balıkesir'e bağlı Manyas İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Duru'nun makamında yaşanan tartışma esnasında  kolunun kırıldığı iddia edildi.

Mart 2024 Yerel seçimlerinde Manyas'ta CHP 'den Belediye Başkan adayı olarak seçime katılan ve 350 oy farkla en yakın rakibi AK Parti adayına karşı açık farkla kazanarak Manyas Belediye Başkanı seçilen  Ahmet Duru'nun makamında darp edildiği ve kolunun kırıldığı iddia edildi.

Yerel seçim süresince kendisini  desteklemesine rağmen seçim sonrası Belediye çalışanlarından  18 kişinin iş akdine  son verdiği  sonrasında gelişen süreçte Başkanlık makamında yaşanan tartışma esnasında Başkan Ahmet Duru'nun kolunun bilekten kırıldığı ve tedavi altına alındığı iddia edildi. Manyas Pazarı'nda halka kırmızı karanfil dağıtırken kırık koluyla görüntülenen Başkan Duru'nun yaşananlardan sonra herhangi suç duyurusu yapıp yapmadığı belirsizliği devam ederken  konunun kamuoyunda oluşan farklı  yorumlarla  ilgili olarak seçimde kendisini destekleyen CHP Manyas İlçe Örgütü  Başkanı Av. İsfendiyar Ülker'den  konuya açıklık getiren medya açıklaması yapması bekleniyor.  

26-06-2024/BANDIRMA GERÇEK HABER MERKEZİ