Kapalı Otelin Odasında Ölü Bulunan Gencin Katilleri Aranıyor

Ayvalık’ta 2 gündür kayıp olduğu bildirilen genç Mert Merey’in sırtından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı!
Jandarma, 2 gündür her yerde aranan Mert Merey’in bir otel odasında silahla öldürülmüş olarak bulunduğunu doğruladı.
Jandarma’nın oluşturduğu özel ekip tarafından son olarak bir otele girerken görüntülenen Mert Merey’in, öldürüldükten sonra otel içinde bir odaya kilitli olarak kapatıldığı öğrenildi.
Jandarma ekipleri otel odasında öldürülen genç için çalışmalarını sürdürürken, cinayet izlerinden olaya karışanların yakalanması için başlattığı çalışmalar sürdürülüyor.

Ayvalık’ta bir sahil işletmesinde garson olarak çalışan ve askere gitme hazırlıkları yapan Mert Meray, 3 Eylül Pazar akşamı evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan gencin yakınları Jandarma’ya kayıp başvurusunda bulundu.

Kayıp ihbarı üzerine çalışma başlatan Ayvalık Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Mert Merey’in en son Sarımsaklı mevkiinde bulunan ve devir işlemleri nedeniyle kapalı olan bir otele giriş yaptığını belirledi.
Jandarma ekipleri, otele baskın düzenledi. Tüm odalar tek tek aranırken, bir odanın kilitli olmasından şüphelenen ekipler kapıyı kırarak içeriye girdi. Kanlar içinde yerde bir gencin yattığını gören Jandarma timleri, hemen 112 ekiplerine bilgi verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mert Meray’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede katil yada katillerin Merey’i öldürdükten sonra olay yerinde delil bırakmamak için havlularla kanları duvarlardan ve yerlerden sildikleri belirlendi.

Olayı çok yönlü soruşturan Jandarma timleri, kamera görüntülerinden yola çıkarak otel çalışanı iki şüpheli için soruşturma başlattı. Şüphelilerin adreslerine yapılan baskından bir sonuç alınamazken, şüpheliler her yerde aranıyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

06-09-2023/