Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan Yeni Diş Hastanesini İnceledi

Bandırma Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan Bandırma'ya müjdeyi verdi. Bandırma Yeni Diş Hastanesi inşaatı bitti ve çok yakında hizmete açılmaya gün sayıyor. 

Mehmet Doğan yeni diş hastanesi inşaatını yerinde inceleyerek  yetkililerden bilgi aldı. Bandırma Yeni Ağız ve Diş sağlığı merkezi 30 ünite kapasiteli bodrum kat dahil 5 katlı 3450 metrekare inşaat sahası üzerine 1000 metrekare oturma alanı 3960 metrekare toplam kapalı alandan oluşuyor. Yeni hastanede  otopark ve çevre düzenlemeleri  çocuk polikliniği protez ve cerrahi poliklinikleri acil polikliniği mahküm polikliniği merkezi strerilzasyon çok amaçlı diş protez laboratuarlarının yer aldığı  binanın toplam  yapım maliyeti 9 Milyon TL oldu. 

İlçe Başkanı  Doğan yeni hastanenin teknolojik ve kalite standartlarına uygun tibbi cihaz donanımı ve mobilya mefruşatlarıyla hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek ve çalışanlarımıza uygun çalışma ortamları oluşturacak şekilde tasarlanarak Bandırma ve çevre halkına hizmet etmek için gün saydığını  lojistik ve kadro alımların planlama aşamasını hızla gerçekleştirerek en yakın zamanda ağız ve diş sağlığı merkezimizin yeni binasında hizmet vermeye başlayacağı müjdesini vermekten dolayı gururluyuz şimdiden hayırlı olsun " ifadesini kullandı.

BANDIRMA GERÇEK - 10-07-2019 EDİT : BERKAN KOZAN